Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΝΕΑ από τον...φανταστικό κόσμο

Τα φαντάσματα ψάχνουν... δουλειά!
Οι εργάτες των κεντρικών γραφείων της Γλασκόβης δε δουλεύουν ποτέ όταν βραδιάζει, γιατί είναι σίγουροι ότι τα γραφεία τους είναι στοιχειωμένα. Οι καφετιέρες λενε αναβοσβήνουν μόνες τους, τα δωμάτια είναι πάντα παγωμένα και αργά τη νύχτα ακούγονται παράξενοι θόρυβοι. Μήπως, λέω μήπως, οι συγκεκριμένοι εργάτες είναι λίγο τεμπέληδες και απλώς βρίσκουν δικαιολογίες;

Η pub του τρόμου
Γυναίκες-φαντάσματα ντυμένες στα λευκά, και παγωμένα δωμάτια μέσα στο κατακαλόκαιρο, είναι πράγματα συνηθισμένα για την pub "Boot and Slipper" στο Amersham. Πρόκειται για ένα κτίριο του 15ου αιώνα και έχει γίνει γνωστό ως ένα από τα στοιχειωμένα μέρη του Bedfordshire. Το προσωπικό αρνείται να κατεβεί στο κελάρι, γιατί πολλές φορές νιώθουν ότι "κάτι" υπάρχει μέσα στο δωμάτιο. Κάποιος μάλιστα έχει νιώσει ένα παγωμένο χέρι να του ακουμπάει τον ώμο.

Τα καυτά καπέλα
Σε ένα χωριό της Νότιας Ινδίας οχτώ καπέλα πήραν ξαφνικά φωτιά, χωρίς να υπάρχει κανένας προφανής λόγος γι'αυτό. Οι χωρικοί λένε ότι για όλα ευθύνονται τα μέλη μιας τoπικής οργάνωσης μαύρης μαγείας. Καθώς, λένε, μάλιστα, βρήκαν βελόνες, λεμόνια, τούφες μαλλιών και καρύδες τα οποία χρησιμοποιούνται στη μαύρη μαγεία. Το μυστήριο κλήθηκε να λύσει η αστυνομία, χωρίς αποτέλεσμα!

Κινητή απειλή
Ο ειδικός στον τομέα των παραφυσικών φαινομένων Tony Cornell, ισχυρίζεται ότι τα κινητά τηλέφωνα διώχνουν τα φαντάσματα. Να τι λέει ακριβώς: "Διαπιστώσαμε ότι από τότε που οι άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα, τα φαντάσματα δεν εμφανίζονταν τόσο συχνά σε μέρη που θεωρούνταν στοιχειωμένα." Φαίνεται ότι τα ηλεκτρομαγνητικά κύμματα που εκπέμπουν τα κινητά μπορούν να σταματήσουν κάποια μεταφυσικά φαινόμενα. Οπότε καλό είναι να κρατάτε πάντα μαζί σας το κινητό σας. :D

Η στοιχειωμένη παμπ
Εκτός από την παμπ του τρόμου, έχουμε και μια άλλη παμπ η οποία βρίσκεται στην πόλη Brighton και έχει τη φήμη της στοιχειωμένης, χάρη σε ένα φάντασμα που λέγεται ότι κυκλοφορεί εκεί. Οι θαμώνες λένε ότι το φάντασμα είναι άντρας και φοράει πάντα ένα καλό,μαύρο κοστούμι. Συνήθως, λένε, εμφανίζεται μέσα από τον τοίχο και από εκεί φεύγει. Πάντως το φάντασμα φαίνεται ότι έχει κερδίσει τη συμπάθεια όλων. Όπως μας λέει ένας θαμώνας: "Θα ήθελα να τον γνωρίσω. Προφανώς του άρεσε τόσο η παμπ που δεν ήθελε να την αποχωριστεί με τίποτα".

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα Ελβίρα. Εγώ έχω ακούσει ακριβώς το αντίθετο απ'αυτό που αναφέρεις στο ¨Κινητή απειλή". Και συγκεκριμένα οτι τα ηλεκτρομαγνητικά κύμματα δεν απωθούν, αλλά αντιθέτως ελκύουν οτιδήποτε υπερφυσικό. Επίσης διάβασα σε κάποιο βιβλίο που μελετά τέτοια θέματα, ότι αν αφήσεις για αρκετή ώρα ανοιχτό το ράδιο σε σταθμό που δεν εκπέμπει καλά, μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με πλάσματα της άλλης διάστασης και να ακούσεις κάποια φωνή από το υπερπέραν, νομίζοντας βέβαια πως ακούγεται από το ράδιο. Και αυτό γιατί οτιδήποτε προέρχεται από άλλη διάσταση, μπορεί να έρθει σε επαφή με τον δικό μας κόσμο μόνο μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμμάτων κτλ. Λίγο παρατραβηγμένο βέβαια αυτό με το ράδιο, απλώς σου αναφέρω τι έχω διαβάσει. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή