Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011



ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Εαν φέτος το καλοκαίρι αποφασίσετε να περάσετε τις διακοπές σας στην Αμερική και δεν έχετε όρεξη να ψάχνετε για ξενοδοχεία, σας έχω εδώ μια λίστα με τα πιο στοιχειωμένα ξενοδοχεία της Αμερικής, τα ξενοδοχεία με την χειρότερη φήμη. Φροντίστε απλώς να κάνετε κράτηση εγκαίρως!



Ξενοδοχείο Brass Lantern Inn στο Βέρμοντ.Όλοι οι πελάτες του συγκεκριμένου ξενοδοχείου αναφέρουν το ίδιο πράγμα: τη νύχτα ακούγονται, λένε, συνομιλίες ενος άντρα και μιας γυναίκας ακριβώς μέσα στο δωμάτιο ενώ δεν είναι κανένας.Αυτό συμβαίνει όπως μαθαίνω εδω και 45 χρόνια..                





Maison de Ville στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα.Ο πρώτος που συνάντησε το φάντασμα του ξενοδοχείου ήταν ένας υπάλληλος, πριν από είκοσι χρόνια. Πρόκειται για έναν τύπο ντυμένο με στρατιωτικά ρούχα, τον οποίον από τότε έχουν δει εκτός από τους εργαζόμενους και πολλοί πελάτες. Μπρρρ...









Hotel Gerome στο Άσπεν του Κολοράντο. Εδώ έχουμε ένα βρεγμένο φάντασμα.Ναι,ναι, πρόκειται για το φάντασμα ενός βρεγμένου άντρα το οποίο εμφανίζεται στους πελάτες από το πουθενά,στέκεται μπροστά τους και εξαφανίζεται. Πρόσφατα τον πέτυχε μια τουρίστρια στο δωμάτιο 310 και φυσικά μετά από αυτό τα μάζεψε και έφυγε άρον άρον.






Καταφύγιο Grove Park Inn στη Νότια Καρολίνα. Εκεί το φάντασμα είναι μια γυναίκα και μάλιστα ροζ. Την αποκαλούν Κυρία με τα ροζ(ναι, της έχουν βγάλει και παρατσούκλι)επειδή φοράει ρούχα εποχής,όλα ροζ. Οι ιστορίες για την Κυρία με τα ροζ ξεκινάνε από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα και όλες μιλάνε για ένα φιλικό φάντασμα που απλά περιφέρεται στα δωμάτια και κάνει τους πελάτες και τους υπαλλήλους να ανατριχιάζουν επειδή αφήνει στο πέρασμά της ένα παγωμένο ρεύμα.




Όποιο ξενοδοχέιο και να επιλέξετε, είμαι σίγουρη πως θα περάσετε υπέροχα! Σας εύχομαι καλή διαμονή! :D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου